Als facilitair dienstverlener voor de uitvaartbranche hechten we veel waarde aan kwaliteit. In ons dienstencentrum vervullen we een depotfunctie voor verschillende Nederlandse kistenfabrikanten.

OVER BOGRA

Bogra maakt sinds 2017 deel uit van de Funico groep. Funico heeft reeds meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van kisten en produceert momenteel 120.000 kisten per jaar in 2 productiesites in België en Nederland. Daarnaast heeft Funico nog verschillende voorraadlocaties verspreid over de BeNeLux en Frankrijk..

OVER AKIDIA

Kies je voor AkidiA...

...dan kies je voor een natuurlijke en milieu verantwoorde partner."

Ons bedrijf, voortgekomen uit de meubelbranche, heeft een brede ervaring opgebouwd met de bewerking van massief hout. Al onze kisten worden gemaakt van het beste hout dat afkomstig is van speciaal geselecteerde bomen. Dankzij zorgvuldig bosbeheer blijven de bossen gezond en worden er continu nieuwe bomen aangeplant.

OVER FAIR COFFINS

FAIR coffins: duurzame uitvaartkisten van karton; milieuvriendelijk, sociaal en betaalbaar Wie kiest voor een uitvaartkist van FAIR coffins laat de wereld een stukje schoner achter én creëert kansen voor mensen met een beperking en afstand tot de arbeidsmarkt. Onze FAIR coffins zijn gemaakt van een nieuw ontwikkeld, gepatenteerd plaatmateriaal, gemaakt van natuurlijke & gerecyclede materialen die biologisch afbreekbaar zijn. Alle FAIR coffins zijn goedgekeurd voor (natuur)begrafenis en crematie. Naast het standaard assortiment kunt u ook een FAIR coffin laten ontwerpen. Denk hierbij aan een eigen afbeelding, een specifieke kleur of persoonlijke tekst. FAIR coffins is eco zonder meerprijs. Wij maken een 100% ecologische uitvaartkist voor de prijs van een standaard vervuilende uitvaartkist. Want een duurzame uitvaart moet voor iedereen beschikbaar zijn.

OVER UNIGRA

Unigra is behalve uitvaartleverancier ook kistenfabrikant. Om onze hoge kwaliteitsstandaarden te kunnen garanderen, hebben wij het productieproces in eigen beheer. Van het drogen van het hout tot het vervaardigen van de bekleding: de volledige fabricage vindt plaats in onze houtbewerkingsfabriek Dit stelt ons in staat flexibel in te spelen op vragen en veranderingen in de markt. De afgelopen jaren voerden wij vele innovaties door, waaronder nieuwe en milieuvriendelijke kistmodellen.

Deel ons