Aandacht voor mensen

De ondersteuning van een uitvaart is bij ons in goede handen.

Mede door onze jarenlange ervaring gaat dit inmiddels verder dan het verzorgen en vervoeren van de overledene. Naast het bieden van postmortale zorg zijn we 24 uur per dag, 365 dagen per jaar een volwaardige partner in uitvaart dienstverlening. Of het nu gaat om opbaarmogelijkheden, rouwgoederen, uitvaart-kisten, administratieve handelingen of het tijdelijk beschikbaar stellen van uitvaart-personeel. Maak kennis met uw partner in uitvaartzorg.

Van betekenis zijn..

Akarma betekend letterlijk, wat je geeft is wat je krijgt. Hiermee onderstrepen wij de kwaliteit die je van onze dienstverlening mag verwachten. Als familiebedrijf zijn we 365 dagen per jaar gefocust, gedisciplineerd en trots op datgene wat we doen. Betrokken, bekwaam, integer en servicegericht, zijn de belangrijkste pijlers waar onze dienstverlening op rust.

 

Betrokken, bekwaam, integer
Ervaring is de beste leerschool

Jarenlange ervaring

Akarma heeft jarenlange ervaring in de laatste zorg en het vervoer van overledenen. Zo verzorgen wij 365 dagen per jaar 24 uur per dag de meldingen van overlijden voor kleine, grote en middelgrote uitvaartondernemers. Hiernaast zijn we gekwalificeerd als vervoerder voor diverse zorg-, en overheidsinstellingen.

Vanuit ons uitvaartdiensten centrum in Westervoort (nabij Arnhem) plannen en registreren we zorgvuldig de opdrachten die wij dagelijks voor onze relaties uitvoeren.

Een hecht kernteam

Akarma is een familiebedrijf. De dagelijkse leiding is handen van Christel en Bianca.
Samen met hun betrokken en deskundige team zetten zij zich 24/7 met hart en ziel in om van ieder afscheid een tastbare herinnering te maken.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Akarma? Neem dan contact op met ons kantoor en vraag naar één van hen. U ontvangt dan direct ons 24 uurs meldingsnummer. 

24 uur per dag bereikbaar

Nieuwsberichten

Tweede professionals avond ook bij Akarma

De tweede avond voor professionals binnen de uitvaartbranche staat inmiddels gepland. Heb jij nog geen uitnodiging ontvangen? Stuur dan een email naar info@akarma.nl

Vouwtraining Wikkelgoed

De eerste training voor professionals binnen de uitvaartbranche staat inmiddels gepland. Heb jij nog geen uitnodiging ontvangen? Stuur dan een email naar info@akarma.nl Meer informatie? Klik hier.

Uitvaartzorgbureau Gelderland

In Gelderland is Akarma de samenwerking aangegaan met het Uitvaartzorgbureau. Regionale uitvaartverzorgers ondersteunen nabestaanden bij het regelen van een uitvaart. Meer informatie? klik hier.

24 uurs rouwhuiskamer

In Westervoort beheert Akarma de 24 uurs rouwhuiskamer. Nabestaanden kunnen hier in een huiselijke sfeer afscheid nemen. Meer informatie? Klik hier.

Deel ons