Wie zijn wij?

Akarma is een familiebedrijf dat zorg en aandacht hoog in het vaandel heeft staan. Oprichters Christel en Ralf Luising hebben jarenlange ervaring in het verzorgen en vervoeren van overledene. Inmiddels is de volgende generatie werkzaam binnen het bedrijf. Samen met een ervaren team van overledenenverzorgers ondersteunen zij 24 uur per dag nabestaanden bij directe hulp na een overlijden.

Nieuwe collega's worden zorgvuldig door ons ingewerkt. Hier nemen we ruim de tijd voor. Werkwijze, protocollen en continuïteit worden afgestemd op uw wensen. Door de lijnen kort te houden zijn we gewend om te anticiperen op vooruitgang en innovatie.

Betrokken

We kunnen het samen maar één keer goed doen. We zijn er niet alleen voor uw nabestaanden, maar ook voor uw als ondernemer. Iedere melding is uniek en behoeft soms een andere aanpak. Wij dragen graag ons steentje bij.

Servicegericht

Als uitvaartondernemer maakt u onderscheid door een eigen werkwijze en aanpak. Akarma ondersteunt en denkt altijd mee lastige situaties, we zetten net even dat stapje extra wanneer het nodig is.

Integer

Als opdrachtnemer voor politie en justitie weten we goed om te gaan met integriteit. Ook onze werkprocessen zijn hier op afgestemd. 

Bekwaam

Door onze jarenlange ervaring in overledenen-zorg en vervoer zijn we bekend met de meest uiteenlopende situaties. Ervaring is de beste leerschool. Wij dragen dit over op onze collega´s. en zelfs al op de volgende generatie. Van klinische behandeling tot til-techniek.

Deel ons