Over Akarma

Specialisten in zorg en vervoer

Sinds 1997

Bij Akarma is elke opdrachtgever verzekerd van neutraliteit, deskundigheid, kwaliteit en bovenal betrokkenheid. Met elke opdrachtgever – groot of klein, net startend of ervaren organisaties  gaan wij een unieke samenwerking aan, afgestemd op specifieke wensen en eisen.

Van thuisopbaring tot staatsie-vervoer u heeft altijd te maken met dezelfde gezichten. Vertrouwd, betrokken en integer. Ons kernteam heeft ruime ervaring vanuit de duizenden verzorgingen die in de voorgaande jaren voorbij zijn gekomen.

Gerenommeerd en betrouwbaar

Van uitvaartonderneming tot justitie

Als funeraire dienstverlener in heel Nederland verlenen wij met onze 24 / 7 hybride teams, onze diensten en producten aan kleine, middelgrote, en de grotere uitvaartondernemingen, ziekenhuizen, mortuaria, overheidsinstellingen, waaronder politie en verzekeringsmaatschappijen.

Onze specialisten in zorg en vervoer werken sinds 1997 als een hecht, ervaren en professioneel team binnen de uitvaartbranche. kwaliteit, betaalbaarheid en integriteit zijn de peilers waar onze dienstverlening op rust.

Vooruitgang door te innoveren

Van faciliteren naar ontzorgen

Als uitvaartondernemer bent geholpen bij een oplossing. U bent de spil voor uw nabestaanden. Geen vraag is voor ons ongewoon. Snelheid, transparantie en operationele efficiëntie behoren tot onze kerntaken.

Door goed te luisteren voelen we aan waar u echt behoefte aan heeft. Om kosten laag en beheersbaar te houden innoveren wij naar vooruitgang. Landelijk en 24/7.