Overledenenzorg

Akarma is gespecialiseerd in het verlenen van de laatste zorg direct na een overlijden.

Als familiebedrijf is onze betrokkenheid groot. Met een hecht kernteam zijn wij (24/7) beschikbaar voor het realiseren van een bijvoorbeeld een thuisopbaring, het verlenen van assistentie bij een confrontatie, het toepassen van een klinische behandeling of het overbrengen van een overledene.  Als hybride dienstverlener in zorg en vervoer omvat ons werkgebied inmiddels een groot deel van Nederland.

Specialistische zorg

Na bijvoorbeeld een noodlottig ongeval is de eerste confrontatie met een overledene de meest ingrijpende gebeurtenis in het rouwproces

Niet ieder geval van overlijden vind plaats op een natuurlijke wijze. Door meer dan 20 jaar ervaring in overledenenzorg is Akarma gespecialiseerd in het confrontatie gereed en toonbaar maken van een overledene. Hierbij valt te denken aan het reconstrueren van een bepaald aangezicht, het camoufleren van beschadigingen, maar ook de begeleiding van de confrontatie is bij Akarma in goede handen.

Flexibel

Mede door onze ruime kennis en ervaring over de gebruiken en rituelen rondom een afscheid,

zijn we in staat om op iedere gewenst moment ondersteuning te bieden aan uw onderneming. Bij Akarma zijn de lijnen kort en zijn we in gewend om te anticiperen.

Betrokken

In ons vakgebied houd het werk niet op wanneer het gedaan is.

Omdat we samen in een bijzondere branche actief zijn is onze betrokkenheid groot. We denken mee, geven advies en ondersteunen waar nodig. Iedere opdracht wordt zorgvuldig door ons geregistreerd. Zo kunnen we ook na een bepaalde periode relevante informatie terughalen indien dat nodig zou zijn.

Deel ons