Akarma uitvaartdienstverlening: uw partner in uitvaartzorg, 24 uur per dag.

De ondersteuning van een uitvaart is bij ons in goede handen. Mede door onze jarenlange ervaring gaat dit inmiddels verder dan het verzorgen en vervoeren van de overledene. Naast het bieden van postmortale zorg zijn we 24 uur per dag, 365 dagen per jaar een volwaardige partner in uitvaart dienstverlening. Of het nu gaat om opbaarmogelijkheden, rouwgoederen, uitvaart-kisten, administratieve handelingen of het tijdelijk beschikbaar stellen van uitvaart-personeel. Maak kennis met uw partner in uitvaartzorg.

OVER AKARMA

De naam Akarma is afgeleid van het woord karma, de letter A hebben wij toegevoegd om de kwaliteit die u van ons mag verwachten te onderstrepen. Akarma betekent dus letterlijk: Omdat je krijgt, wat je geeft.

JARENLANGE ERVARING

Akarma heeft jarenlange ervaring in de laatste zorg en het vervoer van overledenen. Zo verzorgen wij 365 dagen per jaar 24 uur per dag de meldingen van overlijden voor kleine, grote en middelgrote uitvaartondernemers. Hiernaast zijn we gekwalificeerd als vervoerder voor diverse zorg-, en overheidsinstellingen.

ONS TEAM

Drijvende krachten achter Akarma zijn Christel en Ralf Luising.
Samen met hun betrokken en deskundige team zetten zij zich 24/7 met hart en ziel in om van ieder afscheid een tastbare herinnering te maken.

NIEUWS!

Lees hier het laatste nieuws.

 

Uitvaart Dienstencentrum geopend.

Op 2 juli. jl. is het Uitvaart Dienstencentrum officieel gepend. Lees meer...

 

Tijd voor een nieuw uitvaartconcept.

Op 4 augustus gepubliceerd in de Westervoort-post . Lees meer...

 

Betrokken

Ons familiebedrijf heeft een hecht kernteam met ervaren en betrokken medewerkers.

Bekwaam

De jarenlange ervaring dragen wij ook over op onze medewerkers.

Betaalbaar

Door onze kosten structureel laag te houden zijn onze diensten betaalbaar.